Samen voor het beste resultaat!

Kwekerij Bloemendaal is gespecialiseerd in het vermeerderen en kweken van coniferen.

We leveren meer dan 100 soorten coniferen aan kwekers zoals u. Goed bewortelde coniferen, geleverd in P7, P9 of P11; klaar om opgekweekt te worden in potmaten P13 tot P19.

Door onze grote aantallen en ruime sortering zijn wij tevens een goede partner voor het actiematig beleveren van tuincentra, bouwmarkten en supermarkten.

Bij Kwekerij 'Vredebest' worden de coniferen gekweekt in een fraaie blauwe pot. We kweken ze in 60 verschillende soorten en in de potmaten: P11, P13, P15, P17 en P23.

Een groot deel van onze teelt bestaat uit de Picea gl. Conica en Juniperus chin. Stricta, die vooral in de kerstperiode hun weg vinden naar de retail. Al of niet verpakt in mooie hoes of bijzondere pot.

Veelbelovende planten voor de retail. De planten van Rijnbeek Excellent Plant gaan naar retailers over heel de wereld. Bestemd voor consumenten die houden van een rijk vertakte plant met een volle bloei. En dat is precies wat we u als moderne kwekerij beloven.

We zijn gespecialiseerd in het kweken van Acer, Cedrus, Clematis Armandii, Clematis groenblijvend, Elaeagnus en Picea.

Als uw contactpersoon van vier mooie boomkwekerijen ben ik u graag van dienst.

De Salesactiviteiten worden uitgevoerd onder de handelsnaam: PlantMatch. U komt ons dan ook tegen op diverse (internationale) beurzen. Samen, voor het beste resultaat!

Meer informatie? Een bezoek aan de kwekerij? Neem snel contact met ons op!

Martin Terlouw

+31 (0) 65 13 09 142 martin@plantmatch.nl